Garn

Garn fra Madelinetosh

Hos Isefjord Design tilbyder vi et stort udvalg i strikke-kits til store og  små sjaler samt spændende jakker af Madelinetosh garn. Alle vores kits er pakket med vores fantastiske håndfarvede Merino uld fra Madelinetosh i Texas.

Hos Galleri Nord finder du et stort udvalg af Madelinetosh garn i spændende og unikke farver. Vi fører over 100 forskellige farver i kvaliteten Merino Light fra Madelinetosh. Har du lyst til at eksperimentere, så kan du roligt komme forbi os og se vores store udvalg af lækre garnnøgler og have en fornemmelse for deres særegne kvalitet samt få rådgivning til dit nye strikkeprojekt.

Hvem er Madelinetosh?

Madelinetosh, også kendt som MadTosh, grundlagt af Amy Hendrix, startede som en Etsy butik og har produceret højkvalitets garn i Texas siden 2006. Navnet Madelinetosh stammer fra Amys oldemor, som i en alder af 8 år ændrede navn fra Lillian til Madeline Tosh, opkaldt efter hendes fransklærer. 

I 2006 blev Amy Hendrix mor for første gang og hun ville gerne strikke noget i naturlige farver til sin nyfødte søn. På det tidspunkt var der ingen af de tilgængelige farver, som hun ønskede , og hun startede derfor med at eksperimentere med frugtfarver i sit køkken, indtil hun fik de farver hun ønskede. Der blev lidt tilovers, som hun så solgte på Etsy og efter at have oplevet stor efterspørgsel på garn i naturlige farver, besluttede hun sig for at rykke videre til et studie.

Over årene er Madelinetosh blevet en af verdens mest højprofilerede og ledende leverandører af håndfarvet garn. 

I efteråret 2019 sluttede Madelinetosh sig til Jimmy Beans Wool, ledet af visionære Laura og Doug Zander som var store fans af Madelinetosh. 

Kom forbi Galleri Nord i Hundested og se vores store udvalg af Madelinetosh garn.

Der arbejdes ved farvegryderne hos MadelineTosh i Fort Worth i Texas, USA.